Psiholog Beograd, psiholosko savetovaliste,

Da li vas sve više pritiskaju obaveze i da lise lako borite sa njima. Uspevate li da ostanete smireni i samim tim efikasniji, čak iako niste optimizsta po pitanju rešavanja svih zahteva. Danas savremena žena nije samo zauzeta obavezama na poslu, jer to je tek mali deo problema, tu je briga o porodici, vaspitavanje dece, održavanje kuće, obnavljanje kucnih zaliha, odlaskom na treninge i održavanje lepe linije i kondicije. I na kraju šta vas čeka, nema odmora nego sutra opet sve ponovo i tako svaki dan.

Posetili smo psiholosko savetovaliste i psiholog Beograd nam je dao nekoliko saveta kako smanjiti stres i izboriti se gore sa svim ovim nabrojanim.

Recimo jedan od saveta je da napravite listu poslova, ali i da nannjoj odvojite prioritete, i nekda nešto preskočite, jer niko nije nikada stiga sve da uradu, ni da završi, novi poslovi se javljaju svaki dan, nikada ne možete stići da završite sve. Potražite pomoć na poslu, nemojte na sebe prihvatati mnogo više obaveza nego što možete. Nikada nemojte negirati stres, ako osteite da treperite, da vas posao pritiska i obaveze, potražite pomoc psihologa i idite u psiholosko savetovalište. Tamo ćete saznati kako da se izborite sa stresom, kako da rasporedite obaveze. Razgovor sa psihologom u psiholoskom savetovalistu dobar je izbor za rešavanje problema koji se mogu baš nagomilati.