Dalas Tutin namestaj

Porodična firma koja je počela sa proizvodnjom tapaciranog namestaja još 1990 godine u Tutinu Dalas. Od samog početka kako je firma rasla i upošljavala sve veći broj radnika, 1994. godina bila je ključna za razvoj ove fabrike namestaja. Tada je to več postala moderna proizvodnja namestaja sa u to vreme najsavremenijom tehnologijom i opremom. Reč Dalas je već tada nešto značila kao preporznatljiv brend u proizvodnji namestaja, pre svega tapaciranog namestaja. Dalas nije bio samo poznat u Srbiji, već i celom regionu.

Dalas kompanija ima sve, od sušare, servisnu službu i veliki vozni park sa vozilima za prevoz namestaja do kupca. Fabrika je podeljena na segmente gde se proizvode kozne garniture, masivni namestaj, pločasti namestaj, proizvodnju sundjera i veliki broj salona namestaja širom Srbije.

Dalas namestaj možete kupiti u svim većim gradovima u Srbiji, ili putem sajta možete pratiti akcije i sniženja na pojedine garniture. Ono što treba posebno istaći je sistem kvaliteta koji je usvojio menadžment fabrike, a cilj je izvoz u Evropu i osvajanje evropskog tržišta.

Dalas se može pohvaliti mnogim priznanjima i nagradama osvojenim na Sajmovima u zemlji i inostranstvu.