DEČIJI KUTAK ZA SPAVANJE

Dečija soba pored kutka za igračke je opremljena I krevetom koji treba da je što udobniji I da predstavlja oazu mira. Krevet po želji mališana je poželjno da bude što zanimljiviji, a samim tim I privlačniji za spavanje. Sastavni deo svakog dečijeg kreveta je posteljina. Posteljina za decu je preporučljivo da bude napravljena od prirodnog tkanja, najčešće od pamuka. Posteljina za decu pored kvaliteta poseduje motive crtanih likova koje deca prosto obožavaju. Razne boje I dizajn čine da posteljina za decu pretvori dečiji krevet u pravu malu bajku. Dečiji krevet će zračiti radošću I veselom energijom, a posteljina za decu se može naći po veoma pristupačnim cenama.

Prekrivaci i jorgani

Prekrivači za dečiji krevet će osvežiti izgled kreveta u sobi. Ukrašeni predivnim bojama I dezenima, prekrivači za dečiji krevet su praktični za sve krevete za decu, štite ga  od fleka I veoma su laki za održavanje. Prekrivači za dečiji krevet su fantastično rešenje pa će prostor za spavanje vašeg mališana uvek biti uredan i spremljen. Pravi izbor  su prekrivači za dečiji krevet sa printom omiljenog junaka pa ćete kreirati savršen mali raj koji će deca obožavati. Da noći budu toplije, jorgani za decu su preko potrebna stvar svakoj dečijoj spavaćoj sobi. Jorgani za decu su izrađeni od prirodnih punjenja, sjajni su za održavanje I peru se mašinski bez problema. Jorgani za decu mogu I da se kombinuju sa ostalim tkaninama za spavanje I možete ih naći u kompletima sa posteljinom. Ono što će učiniti da se vaši mališani osećaju sigurno I lepo dok spavaju jesu jastuci namenjeni deci.

posteljina

Jastuci za decu pored fantastičnog dekora koji će upotpuniti krevet, pružaju miran I dobar san. Jastuci za decu se izrađuju od kvalitetnih materijala I prirodnih vlakana za punjenje I trebalo bi da budu antialergijski. Motivi koje ih krase čine da jastuci za decu predstavljaju pored namene, idealan dodatak krevetu, carstvo kojem će želeti da se vrate posle svakog dana ispunjenog igrom. Jastuci za decu mogu I da budu zanimljiv poklon I da dekorišu njihov mali prostor. Preko leta, savršena tkanina za pokrivanje je frotir. Frotiri za decu su izrađeni od vrhunskog kvaliteta pamuka I u ponudi su frotiri za decu u svim bojama.  Zdrav I lep san su odlika koju imaju svi frotiri za decu pravljeni od materijala gustog tkanja I čine ga izuzetno mekim I prijatnim. Frotiri za decu mogu I da obogate izgled dečijeg kreveta, a mogu I da se ponesu sa sobom ukoliko vaši mališani žele da prespavaju kod svojih  drugara, veoma su lagani I sjajni su za održavanje.

Kreativne I čudesne šare koje će prekrivati dečiji krevet će doprineti da se deca osećaju prijatno I bezbrižno u svojoj sobi. Kupovinom kvalitetnih tkanina za spavanje sa popularnim motivima za decu, ukrasićete njihovu sobu na najlepši mogući način I pretvoriti je u pravu bajku.