Ice watch – satovi jarkih boja opet u modi

I ove godine moderni su satovi jarkih boja. Iz tog razloga, savetujemo Vam da pogledate najnovije kolekcije Ice watch satova, koje se odlikuju mnoštvom različitih modela.

ice-watch-muski-satovi

Ice watch satovi su poslednjih godina postali jako traženi. Odlikuje ih vrhunski kvalitet i moderan dizajn. Ono što ih izdvaja od ostalih brendova su jarke boje, koje su ponovo aktuelne.

Ice watch ženski satovi namenjeni su damama koje preferiraju sportski ili kežual stil odevanja. Rade se u gotovo svim bojama, sa metalnim ili silikonskim narukvicama. Izuzetno su lepi i dekorativni i pravi su ukras na ruci svake žene.

Ice watch muški satovi aktuelni su medju mladjom populacijom, ali ih i stariji rado biraju. Izuzetno su otporni i privlačni i namenjeni muškarcima koji žele da budu primećeni. U okviru ovog brenda možete pronaći sportske ali i elegantne modele.

Ice watch unisex satovi su novina na našem tržištu. Njih mogu podjednako nositi i muškarci i žene. Jako su privlačni pa savetujemo da izaberete upravo sat iz ove kategorije.

Ice watch džepni satovi su privukli najveću pažnju. Krasi ih moderan, nesvakidašnji dizajn i mnoštvo boja. Preporučuju se muškarcima koji ne vole da nose sat na ruci i koji prate modne trendove.

Ukoliko uvek volite da budete u trendu, Ice watch satovi su pun pogodak!