Selidbe Beograd: profiselidbebeograd.com i prevozselidbe.rs

Dve agnecije koje organizuju selidbe u Beogradu su selidbe-omega.com i profiselidbebeograd.com koje ćemo Vam danas predstaviti. Za obe agencije za selidbe važi pravilo da su dobro organizivane sa odgovarajućim voznim parkovima i različitim vrstima vozila, uvek spremne i dostupne 24 časa dnevno svih 7 dana u nedelji.

Profi selidbe Beograd (profiselidbebeograd.com)

selidbe-beograd-2Ova agencija je poznata po svojoj usluzi koja je profesionalna i kranje korektna prema krajnjem korisniku, odnosno Vama. Selidbe Beograd je delatnost kojom se oni najviše bave, tako da neke prepreke poput stana na 13 spratu bez lifta, je za njih uobičajen problem koji se može rešiti na više načina. Samo dobre i uigrane ekipe mogu da izvrše preseljavanje specijalnih i teških tereta (neki i preko 1000 kg), tehnika i iskustvo su uvek najbitniji. Za selidbe Beograd uvek bih vam preporučio profiselidbebeograd.com

Prevoz i selidbe (prevozselidbe.rs)

selidbe-beogradOrganizacija selidbe je uvek veliki problem, ali ne i ako angažujete alfa i omega za selidbe u Beogradu, agenciju za selidbe Omega. Oni kompletno preuzimaju brigu oko vaše selidbe, poseduju sve što je potrebno od kutija i ostalog materijala za pakovanje po najpovoljnijim cenama, vozila različite nosivosti i veštog i uigranog tima za selidbe koji to već radi godinama. Selidbe Omega vam nude i usluge špedicije i ostale papirologije za carinu i prevoz robe u inostranstvo.

Selidbe Omega kompletne usluge selidbe, od pakovanja i materijala za zaštitu stvari do raspakivanja u vašem novom stanu.