VENČANJE KAO IZ BAJKE

Jedan od najradosnijih dana u životu svake osobe je zasigurno dan venčanja. Da bi taj dan bio savršen, čitava organizacija mora biti do tančina odrađena besprekorno. Međutim, ono što svakom venčanju daje jedinstvenu notu jeste sama dekoracija prostora u kom se venčanje obavlja.

Dekoracija venčanja nije nimalo lak posao. Svaka osoba je jedinstvena i potrebno je sprovesti njene želje u delo. Cvetni aranžmani koji se izrađuju za tu priliku potrebno je da budu izrađeni u željenoj boji i od cveća koje sama osoba poželi. Ponekad to i nije tako lako, ali veštine naših cvećara postignu baš ono što je i željeno. Pod dekoracijom venčanja podrazumevaju se: aranžmani za mladenački sto, aranžmani ili venci za vrata, dekoracija kapije, dekoracija automobila ali i bidermajer koji toga dana nosi nevesta.

Pored standardnih dekoracija cvećem, postoje firme koje rade i dekoracije cvećem i balonima. Sve traženiji su i svetleći baloni koji u noći ostavljaju magičan utisak, nalik onom iz bajke.

Kako bi dekoracija venčanja bila jedinstvena, neophodno je da je osmislite i dogovorite unapred, kako bi vaše želje mogle biti realizovane. Aranžmani od cveća koji krase prostor daju samoj svečanosti notu blistavosti i uzvišenosti. Nemojte tom prilikom žaliti novac, jer bez cveća, vaše slavlje će biti manje otmeno i sofisticirano.